Hoppa till sidans innehåll

CK Masters ungdomssatsning


Cykelklubben Master vill från och med hösten 2019 göra möjligt för våra ungdomar att utvecklas ytterligare inom cykelsporten. Syftet med CK Masters ungdomssatsning är att ge ungdomarna möjlighet att utvecklas inom cykelsporten för att konkurrera på nationell och internationell nivå, men även att öka deras egen kunskap om träning för prestation och hälsa utifrån ett helhetstänk som grundar sig i både fysiologi och psykologi. Vi vill behålla våra ungdomar i sporten så länge som möjligt och därför satsa lite extra på de äldre ungdomarna som önskar extra stöd i sitt cyklande. Vi vill skapa en ungdomsgrupp med bra gemenskap som kan inspirera och stötta varandra. 

Vi vill ge ungdomarna egna verktyg och kunskap inom alla områden som är viktiga för att bli en hållbar idrottare. Satsningen kommer inte innebära att ungdomarna har några prestationskrav att uppfylla, men vi vill hjälpa dem att sätta egna målsättningar och jobba mot dessa. Fokus är att stärka gemenskapen i gruppen med även möta ungdomarna en och en där de befinner sig i sin cykling och hjälpa dem att utvecklas individuellt. Vi kommer inte att värdera prestation eller nivå på cyklisten i projektet utan det vi lägger värde i är mål, ambition och vilja att arbeta mot sitt mål

Som sökande ska du fylla 14 år detta kalenderår och ha varit medlem i CK Master i minst 6 månader. Sista ansökningsdag för första omgången är 1a oktober.

För att läsa mer om satsningen och ansöka klicka dig in under informationsfliken till vänster.

Uppdaterad: 15 SEP 2019 19:11 Skribent: Emma Belforth
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
CK Master - Cykel
Skatås
41655 Göteborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Vi tackar våra sponsorer!

 

Knowit

 

Länsförsäkringar 

 Serneke

 

Nordic Wellness

  

Rideaway 

 

 

 

Idrottens Bingo