Hoppa till sidans innehåll

Information till alla medlemmar gällande Coronasituationen

17 MAR 2020 17:50
  • Uppdaterad: 17 MAR 2020 17:50

CK Masters styrelse har med anledning av den situation som råder tagit nedanstående beslut ang träningar och samlingar framöver. 

Det är viktigt att vi tar det samhällsansvar som krävs och följa de restriktioner och direktiv som ges. 

Vi vill samtidigt uppmuntra till fortsatt träning och fysisk aktivitet!

  • Läger i Kinnekulle INSTÄLLT. Om inga nya direktiv ger kommer vi köra en träninghelg på hemmaplan samma datum. Mer information ang detta kommer 
  • Spinningpassen som återstår är INSTÄLLDA . Vi rekommenderar att köra intervallpass utomhus i små grupper alt köra på egna testcykeln/alt Zwift för dem som har möjlighet. Dela gärna med dig av vad du kör för pass i facebookgruppen för att inspirera och motivera andra!  Vi strävar efter att alla ska kunna hålla bästa möjliga  kondition, form och välmående genom detta!
  • Ledarutbildning 22/3. Vi kör enligt plan med den praktiska delen utomhus. Teorin inomhus tar vi vid senare tillfälle. Charles återkommer med info ang detta och tar även emot anmälningar till utbildningen
  • Utomhuspass/ Träningar. Vi har för avsikt att börja cykla lördag 21/3 om inga nya direktiv ges. Vi kommer dock att anpassa oss till mindre grupper, dela in i grupper redan vid ankomst utanför klubbstugan och ta alla samlingar utomhus . Vi iaktar försiktighet i allra största mån för att undvika smittspridning.
SM i augusti - vi har idag inte tagit något beslut utan det ligger på Cykelförbundet att besluta hur det blir. Vi följer utvecklingen och återkommer med besked. 

Läs mer om hur du bäst skyddar dig själv och andra från smittspridning:

https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/skydda-dig-och-andra/

 

/ Styrelsen 

Skribent: Erik Karlsson Landén
Epost: This is a mailto link

Postadress:
CK Master - Cykel
Skatås
41655 Göteborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Vi tackar våra sponsorer!

 

Knowit

 

Länsförsäkringar 

 Serneke

 

Nordic Wellness

  

Rideaway 

 

 

 

Idrottens Bingo