Hoppa till sidans innehåll

Bli medlem


Vi vill gärna att du ska bli medlem hos oss! Att cykla tillsammans är alltid roligare och mer givande än att dag ut och dag in trampa runt i ensamhet.

Som medlem i CK Master har man bl.a. följande förmåner

  • Ledarledd träning under hela året
  • Subventionerade träningsläger
  • Startavgifter bekostade av klubben (gäller upp till utav styrelsen förutbestämd gräns enligt startavgiftspolicyn)
  • Utbildningar

Medlemsavgifterna är

Passiv medlem: 100 SEK
Ungdomar tom. 18 år: 300 SEK
Seniorer from. 19 år 500 SEK
Familj 800 SEK
   

Utöver medlemsavgift betalar de ungdomar som tränar med oss en träningsavgift för att täcka delar av klubbens kostnader kopplade till träningen. Följande gäller angående träningsavgiften:

  • Ungdomar som tränar med Blå, Gul och Röd grupp skall betala en träningsavgift på 550 kr per år.
  • Träningsavgiften betalas utöver medlemsavgiften.
  • Man kan delta på träning med Blå, Gul, eller Röd grupp vid två provtillfällen innan man behöver betala träningsavgift.

För att tävla behövs, förutom medlemskap i en cykelklubb, en licens som beställs hos Svenska Cykelförbundet via www.swecyclingonline.se. Vi ser gärna att alla som tränar med oss har en licens, då det i den ingår en olycksfallsförsäkring som gäller både vid träning och tävling.

Licens kan du söka efter det att din medlemsansökan har blivit godkänd och du har betalat in medlemsavgiften. När du registrerar dig på www.swecyclingonline.se ska du använda den emailadress som du registrerade i din medlemsansökan. Under "Anmälan tävling" på den här hemsidan hittar du mer utförliga instruktioner för hur du ska göra för att logga in på www.swecyclingonline.se.

För att bli medlem, fyll i formuläret nedan. Det är viktigt att alla familjemedlemmar som vill vara aktiva är registrerade, framförallt de barn som medverkar på träningarna.

När styrelsen har godkänt medlemskapet så får du ett mail med inloggningsinformation och kommer vidare till betalningsfunktionen.

Välj typ av medlemskap

Den idrott som du planerar att utföra i föreningen är den idrott som du ska kryssa i som aktiv. Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen.

Du kan alltid söka medlemskap i föreningen utan att utöva någon av dess idrotter och då kryssar du i "Jag ansöker endast om medlemskap".

Personuppgiftslagen
För de medlemmar som önskar vara aktiva inom en eller flera idrotter

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen samt söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar m.m., behandla följande personuppgifter om dig: namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

För de medlemmar som enbart ansöker om medlemskap

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen, behandla följande personuppgifter om dig: namn, födelsedata, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret.

För att möjliggöra en säker identifiering önskar föreningen i sitt medlemsregister behandla även ditt personnummer. Genom att ange ditt personnummer i nästa steg samtycker du till att behandling av personnummer sker inom ramen för föreningens medlemsregister i IdrottOnline och för föreningsadministrativa åtgärder. Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke genom att kontakta föreningens IdrottOnline-administratör. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter

Postadress:
CK Master - Cykel
Skatås
41655 Göteborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Vi tackar våra sponsorer!

 

Knowit

 

 Serneke

 

Nordic Wellness

 

 

 

 

Idrottens Bingo