Bli medlem

Vi vill gärna att du ska bli medlem hos oss! Att cykla tillsammans är alltid roligare och mer givande än att dag ut och dag in trampa runt i ensamhet.

Som medlem i CK Master har man bl.a. följande förmåner

  • Ledarledd träning under hela året
  • Subventionerade träningsläger
  • Startavgifter bekostade av klubben (gäller upp till utav styrelsen förutbestämd gräns)
  • Utbildningar

Medlemsavgifterna är

Passiv medlem: 100 SEK
Ungdomar tom. 18 år: 300 SEK
Seniorer from. 19 år 500 SEK
Familj 800 SEK
   

Om ni väljer att betala familjemedlemsavgift är det viktigt att ni på betalningen anger vilka personer avgiften avser. Dessutom måste alla familjemedlemmar som vill vara med i klubben vara registrerade som medlemmar individuellt, annars fungerar inte närvaroregistrering på träningar, anmälan till tävlingar osv. 

Utöver medlemsavgift betalar de ungdomar som tränar med oss en träningsavgift för att täcka delar av klubbens kostnader kopplade till träningen. Följande gäller angående träningsavgiften:

  • Ungdomar som tränar med Blå, Gul och Röd grupp skall betala en träningsavgift på 550 kr per år.
  • Träningsavgiften betalas utöver medlemsavgiften.
  • Man kan delta på träning med Blå, Gul, eller Röd grupp vid två provtillfällen innan man behöver betala träningsavgift.

För dig som registrerar dig som medlem inför eller under höstterminen gäller den första medlemsavgiften (och eventuell träningsavgift) både för hösten och för nästkommande år. 

För att tävla behövs, förutom medlemskap i en cykelklubb, en licens som beställs hos Svenska Cykelförbundet via www.swecyclingonline.se. Vi ser gärna att alla som tränar med oss har en licens, då det i den ingår en olycksfallsförsäkring som gäller både vid träning och tävling.

Licens kan du söka efter det att din medlemsansökan har blivit godkänd och du har betalat in medlemsavgiften. När du registrerar dig på www.swecyclingonline.se ska du använda den emailadress som du registrerade i din medlemsansökan. Under "Anmälan tävling" på den här hemsidan hittar du mer utförliga instruktioner för hur du ska göra för att logga in på www.swecyclingonline.se.

För att bli medlem, fyll i formuläret här. När du har fått bekräftelse på din medlemsregistrering betalar du medlemsavgiften till plusgiro 420603-3.
 

Ansök här